20. elokuuta 2012

Making a big life change is pretty scary. But, know what's even scarier? Regret


Pakkailtiin tänää mutsin kaa pari tuntii mun kamoja. Kuvassa olleet on n. 1/5 osa mun pakatuist kamoista ja osa on viel varastossa jne... Huh tää kämppä näyttää ihan hirveeltä, muuttolaatikoita joka puolella, jätesäkkejä, kamat ihan sekasin sun muuta. 1.9 miun kamat lentää täält omaan kämppään ja samana päivänä (ex)isäpuolen kamat kans lähtee. Maximissaan parin kuukauden pääst lähtee viel veljen ja mutsin tavarat, kaikki lähtee täält eriaikaan. :-D 
Oli ihan kamalaa kattella kastemekkoo, syntymätodistuksia, vanhoja valokuvia.. Siinä sitte muisteltiin äidin kaa kaikkia hyviä ja huonoja aikoja, veliki on miulle vihanen ku muutan pois. :D Samaa aikaa ihanaa, että haikeeta. Kai nää fiilikset paranee kunhan vaa asettuu aloilleen sitte sinne omaanki asuntoon.

Kävin tänää siel sairaalassa taas kerran, mulla piti tänään olla ultrat kädestä mut aamulla lääkäri jo soittikin, että niitä siirretään. Mun käsi on kuulemma niin huonossa tilanteessa, et pitää mennä erityispoliklinikan puolelle. Nyt täs on tällänen kauheen iso lasta sormessa/kädessä, sattuu aivan julmetusti ja sairaslomaahan sieltä pasahti. Nyt oottelen viikon ajan aikaa uuteen ultraan ja sit saan tietoo leikkauksestaki enempi. Vähä jänskättää. :) Huomisen pyhitän koulukuville, kouluruualle, asuntoasioille ja työhaastattelulle, jau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti