13. maaliskuuta 2012

Haluutsä et sun maailma räjähtää?


Poistin vahingossa eilen viikonlopusta kertovan postauksen samalla kun uudistelin ulkoasua. Nyt oon tosi tyytyväinen tähän, toivottavasti muutki tykkäis. (-: Mut nyt tulee uusiks siispä selostus viikonlopusta.

Perjantaina siis syöpöteltiin Marikalla oikeen olantakaa, Janika leikkeli & värjäs Timin hiukset vihdoin ja viimein uuteen kuosiin, katteltiin töllöö, jäätiin yöks ja lagailtiin vaan. Lauantaina mentiin Pumelle ja Vepelle juhlistamaan Pumen valmistujaisii ja ruokapöytä oli tosi hyvän näkönen! Lihosin varmaa taas 10 kiloo siellä ollessa, hupsista.. Illalla lähettiin sieltä Joonalle viettämään jatkoja etkoja ja olihan sielläki ihan mukavasti porukkaa, vaikken pahemmin ees muista, köhköh. Hyvä ilta kaikenkaikkiaan, tai no, koko viikonloppu.

Sunnuntaina heräiltiin darrasta Timiltä ja lähettiin milteen heti meillepäin käppäämään. Piti olla rauhallinen koti-ilta, mut kuinkas kävikään. Kello oli jo lähes 9 illalla, ku tuli mieleen lähtee taas kerran juomaan Pumen, Joonan ja tietty Timin kaa ja siin oli aika vauhti kauppaa. :-D Mut seki ilta meni tosi hyvin, vaik loppujenlopuks saatoin ehkä vähä sammahtaa Hyvinkään ABC:lle, hups...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti