4. maaliskuuta 2012

Kesäsuunnitelmia

Hiphei, koht on kevät ja nyt noin kolme kuukautta ja ihmiset rientää kesälomalle! Oon ihan kesäintoo täynnä, joten tässä olis pienet kesäsuunnitelmat. Täytän vähän päälle neljän kuukauden päästä 18 vuotta ja moni kavereist täyttää myös kesällä, joten aikamoist juhlintaa varmaan tulee olemaan, reissailua pitkin pitäjiä, Amsterdamiin pitäis myös Timin kaa lähteä jos vaan mie saan rahat kasaan, Ouluunkin pitäs lentää, mökkeillä, haluun päästä ehottomasti putkaan, haluun lyödä poliisia (:---D hyvät unelmat mulla!), haluun tehdä siveettömiä asioita julkisesti poliisin katsellessa ja toivoo että se keskeyttää hommat, jotta voin haastaa sen oikeuteen (rakastan Suomen lakia!), juoksen maistraattiin synttäreinä vaihtaa miu äidinkielen ja mikä parast - viettää maailman parhaimman kesän! Haluun tehä paljon kaikkee tyhmää, haluun nauttii auringosta, viettää kavereitten kaa aikaa, matkustaa ulkomaille ja huuuh, tää lista on ihan tajuttoman pitkä! Oon niin kesäfiilingeis, ettei mitään rajaa.


Nää on näitä pakollisia kesäkuvia reissuista, ja tottakai pitää kuvaa itteensä järvellä, syömäs jätskiä, makaamas nurmikolla... Varmaan kaikkien kuvakansioist löytyy ihan samoja kuvia, tosin joillaki hienompina ja onnistuneimpina kuin toisilla. Enskesänä vois itekin koittaa ottaa vähän parempia kuvia... :--D


 Mökkireissut kesällä on ihan täydellisiä, varsinkin jos mökki sijaitsee vähän kauempana. Kunnon rentoutumista kavereitten kaa, ongintaa makkaranpaloilla, valvomista aamuun asti, makkaran syöntiä, ulkohuussin pelkoa... Nyt tulevana kesänä vois kyllä mökkeillä vähän enempi ja nauttii vaan siitä rennosta olosta. Oon semmonen, etten osaa hiljentää vauhtia ja vaan nauttia ajankulusta. Mä tylsistyn niin nopeesti ja oon isojen kaupunkien tyttö, ettei toi maalla hengaus oikeen oo mun juttu.


Höh, toi vika kuva on otettu eri kameralla & asetuksilla, joten toi kuva on pienempi kun muut. Mutta niin, eihä kesä voi olla kunnon kesä ilman tyhmiä kavereita... ;-)


En oo ehtiny postailla nyt vielä maaliskuussa, koska on ollu vähän kiireitä, enkä oo kuviakaan kerenny ottamaan. Lyhyesti sanottuna keskiviikko meni Timin kaa meillä, torstaina mentiin Atomiin Nean kaa kahvittelemaan ja jutskailemaan kaikenlaista, perjantaina menin Timille yöks ja oltiin ajelemassa Pumen kaa, lauantaina käytiin taas Atomissa, oltiin keskustassa Timin kaa, käytiin sen tädillä, oltiin lätkämatsia katsomassa, menin ajelemaan Samin ja Jennan kaa, menin takas (toista) lätkämatsia kattelemaan, siitä lähettiin sitten Vepen, Joonan ja Timin kaa Melissan tupareihin. Sunnuntaina tultiin Timtsun kaa aikasin meille, katteltiin leffaa, tehtiin sapuskaa ja nautittiin sunnuntaista.

4 kommenttia:

  1. hahahah, katoin et tos ristis luki "Martikainen" XD anteeksi kultaa jos nauroin :( tuitui, arvaa vaa kenen kanssa teeet jotain ikimuistosta kesällä ;) ?????? <3<3

    VastaaPoista
  2. Hahahah ;) No sun kaa tottakai, myö pistetää ranttaliks! <3

    VastaaPoista
  3. VOI EI MIKÄ TOI YKS KUVA ON :dDDDD

    VastaaPoista
  4. Koita kestää Netu! ;)

    VastaaPoista