25. marraskuuta 2011

Linkitä blogisi -tulokset!

Nyt sain aikaiseksi tehdä tämän postauksen ja nämä viisi blogia kyllä iskivät silmään ja saivat jokainen miusta uuden  lukijan! Onneksi olkoon heille ja tässä nämä siis olisivat:


Chill Out  iski muhun kyllä ihan täydellisesti. Omaperäisen näköinen tyttö, jolla on hauska tapa kirjoittaa ja käyttänyt luovuutta bloginsa ulkoasussa. En olis koskaan uskonut, että Nurmijärven pienestä kyläpahasesta löytyisi tämmönen bloggari, jolla on hienoa aineistoa postauksissaan. Chill Outilla on nyt 137 lukijaa, mutta eiköhän se vähän ajan sisällä tuplaannu :--)


Fashion Disorder on varmasti syntynyt kamera kädessä, luonnonkauniina ja tyylitajuisena naisena tähän maailmaan! Teksti sai mut nauramaan, kuvat olivat ihanan isoja ja hyvälaatuisia sekä jokainen postaus erosi toisistaan tavalla tai toisella. Kyllä. Mä rakastuin!


Arietan blogi on vasta alkanut ja tää on hyvin erilainen kuin muut. Jos etsit lifestyle- / muotiblogia, älä avaa tätä! Muistoista, tuskasta ja kodittomana asumisesta kertova blogi sulatti mun sydämen ja sai pariin otteeseen itkemään. Tätä lukiessa alkaa ymmärtää, että kaikilla ei menekään ihan niin hyvin. I just love it.


My story to be told on myös aika uusi blogi ja vaikka yleensä vihaan alle 16-vuotiaiden blogeja, tästä mä tykkäsin ja kovasti. Teksti on ehkä joissakin kohdissa hieman tylsää, mutta kyllä sitä mieluusti lukee. Kuvat on hyviä, kirjoittaja on kaunis ja musamaku on ihanan erilainen. Me likeees! (--:


Waiting for an inspiration valtasi mun blogisydämen! Suoraan sanottuna helvetin hienoja ja omaperäsiä kuvia, todella kaunis tyttönen hyvällä kameralla varustettuna ja tekstiä vaan lukee lukee ja lukee aina vaan enemmän innoissaan. Ulkoasu on ihanan yksinkertainen, kuvat on isoja ja toi sininen väri sopii siihen täydellisesti. Ah, tää on vaan niin ihana blogi, ehkäpä miun lemppari nyt näistä! (:

7 kommenttia:

  1. kiitos kirjoituksestasi ja kiitos että pääsin tähän viiden parhaan joukkoon ! (:

    VastaaPoista
  2. Eipä mitiä, itehän olit aivan mahtavan blogin saanut kasattua : )

    VastaaPoista
  3. Voi herranen aika! Kiitos ihan hirmuisesti, olet ihana! Tämän päivän hymysaldo taisi tulla tässä :--)

    VastaaPoista
  4. Oh vau, kiitoksia! =)

    VastaaPoista
  5. Hahah kiva saada jotkut iloseks! :--)

    VastaaPoista
  6. nää o hyvii blogei :)

    VastaaPoista