21. lokakuuta 2011

I miss you like a child miss their blanket



Mul on nyt tämmönen ikävä -aika. Ikävöin kaikkee pientä ja suurta. Ulkomaanmatkoja (edell. kuvat Kreikasta), kesäöitä pihalla, T:tä vaikka se lähti meiltä joku kolme varttia sitte kouluun, kavereita ylikaiken ja ennen kaikkea - koulua. En ois koskaan uskonu, että mun suusta kuulee, että kaipaan kouluun! Mut noh, homma vaan menee nyt silleen, että tuskin tuun enää näkemään mun koulussa olevia kavereita enää ikinä, paitsi yhtä maximissaan. Ja nyt kaikilla alkoi syysloma tänään, joten sitte syysloman jälkeen pitääkin kaippa käydä koulussa viemässä sellaset terveiset, et moro meikä lopettaa. Ääh tiiän etten pysty täl hetkel olee koulussa, mut mä vaan haluisin taistella sen eteen! Mut empä voi.

Tänään Nea tulee meille, kunhan se heräilee. Siitä jatketaanki Rikulle, jossa mä nään niitten koiran, jota lenkkeilytän ensviikon ma-pe. Sitte Nean kaa käydään vissiinkin kaupassa (?) ja tullaan meille tekee maja, hahaa! Pitää kyl tänään koittaa painuu aikasin nukkuu, et herään sitte huomenna 9:ltä aamulla sinne koulutukseen !

Eilen oli pitkäst aikaa _todella_ kiva päivä! Eka katteltiin T:n kaa Simpsoneita tuntikaudet ja puol 12 illalla sitte porukat sai hyvän ajatuksen: lähtekääs te nuoret ajelee, tos on auton avain! No siinähän me sitte lähdettiin ja tultiin vähän ennen 1 takas. :--D Ja T:llä oli kiva nousta 7 kouluun, hahahaha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti