14. helmikuuta 2012

Maanantai on hyvä päivä juhlia

 Jepjep, mulla ei tosiaankaa ollu meikkiä ja sen näkee...

Jokanen ihminen sairastaa joskus elämässään sunnuntaimaniaa. Viime sunnuntaina mä en ainakaa lukeutunu niihi ihmisiin. Pidin hauskaa yömyöhään Nikon ja Kristan kaa, käytiin baarissa (selviydyin hienosti auton avaimia heiluttelemalla papereitten kysymisestä ja vältyin ulosheitolta!), ajelin autolla, toivottelin kaikille hyvät joulut, häpäsin itteni ja sen semmosta.

Ja nää kuvat kertoo miun, Kristan ja Pauliinan hienosta Alko-shoppailusta, että mitäs sen jälkeen käy. Tuli paljon kuvia, mut tosi vähän julkasukelposia. Aloteltii jo joskus 7 illalla juomapelillä, tunnin päästä siit hakemaan lisää juotavaa ku osa juomista ehti loppuu, tsempattiin Kristaa vessassa, sammuin ite joskus 11 aikaa illalla ja heräsin yheltä kauheesee oloon ja pakko sanoo et aika hämärät muistikuvat on illasta. Tää kämppä on ihan kauhee sikolätti. Aamulla pitääki siivoilla, ennenku tytsyt lähtee kouluun (hahaha). Meen koht nukkuu toho lattialle, koska noi eräät on vallottanu mun koko sängyn ja kuorsaa vaan siinä...
Tää oli ihan täydellinen ilta vaikka vähä huonossa hapessa oltiiki, mutta eipä se menoo oo haitannu! Oon lopettanu juomisen joskus 7 tuntii sit ja silti on vähä heikko olo, pöh. Ja kello on ny vähä jälkee viis aamulla, oliskohan nukkumaanmenoaika?

Tänään on ystävänpäivääää! Eli tää päivä menee Timin kaa ja pitää toivoo etten ihan kamalissa krapuloissa oo. Ja kaikille hyvää ystävänpäivää, vaikka tällästä "juhlaa" nyt onki vähä turha toivotella julkisesti.

Ps. Kaikki hyvä loppuu aikanaan...
Pps. Harvat kuvat oli julkasukelposia, joten koittakaa kestää näit muutamaa hirveyttä... :--D

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/14/2012

    uh mikkä tissit <3 kunnon lapaset

    VastaaPoista
  2. Hahah Kristalla vai? :-D Eli siis kolmas vika kuva.

    VastaaPoista