18. syyskuuta 2011

I'm walking travesty, but I'm smiling at everything












Tän viikonlopun kuvasaldo oli tosi positiivinen, mutten viitsiny pistää tänne paljoakaa kuvia. Lauantaina oli T:llä tuparit ja kynttiläkutsut, joten sieltäki tuli paljon kuvia mutten viitti niitä tänne pistellä, kun en tiiä mitä mieltä kuvatut olis asiasta. Mutta joo asiaan!

Vaik mulla on koko viikon (ja nytkin on, persk..!!) ollu kuumetta, sain silti perjantaina lähtee T:lle sillä ehdolla, etten saa koko viikonloppuna mennä niitten terassia kauemmas. No hahah, miehän en tyhmänä jaksanu totella. Perjantaina lähettiin Samille ja Jennalle, mis porukkaa oli kyllä tosi mukavasti varsinkin loppuu kohden. Siitä sitte jatkettiin pari lenkkiä ajelemalla ja siitä me mentiin jonnekin Venlalle. No idea who was she, but anyway.  Ihan jees iltahan se oli, mut yö meni taas ihan käteen. Hyvinkin yllättävää.

Lauantaina oli ne tuparit ja kynttiläkutsut ja lähettiin joskus yhelt yöllä ajelee T:n, Joonan ja Matiaksen kaa. No sekin yö meni sitte ihan.. jonnekkin. Ei kumminkaa positiiviseen, vaan negatiiviseen suuntaan. Pääsin joskus viideltä aamulla nukkumaan ja heräsin sitte vähän jälkeen neljä päivällä.
Tää sunnuntai on sentää menny tosi kivasti T:n kanssa vietellen! :--) Mut hahah, oon taas kuumeessa. Ei kyllä paljo naurata. Tän jakson jokasesta kurssista hylätty ja neljäs vuosi kutsuu! Voi kura...

Ensviikkoa odotellessa, toivottavasti olis vähän parempia tuulia kun tällä viikolla. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti