4. syyskuuta 2011

'Nothing' sounds better than fifteen minutes explaining




Se halus rakkautta peitolta :--) 


Huippu viikonloppu, kamala kuvasaldo. Perjantaina ei ollu koulua, joten siirsin mun ahterini ja kamat jo aika aikasin Timille ja valmistauduin viettää rauhallista viikonloppua. No rauhallisekshan se ei jäänykään, koska mun piti kävellä näillä vanhusten jaloilla semmonen.. mitä mä sanoisin... 4-5 kilsaa yhen illan nimiin. Seuraavana päivänä oli ihme, et pääsin ees sängystä ylös. Sain kans pelätä kolaria, kun oltiin pe-yönä ajelemassa Timin, Matiaksen ja Mikon kanssa pikkuteillä kivoja nopeuksia. Pari kertaa meni tosi läheltä kivee tai puuta, haha, siinähän olis sitte ollu auto kivassa kunnossa. Pe ja la-iltaa vietin Ollerilla Joonan ja Timin kanssa, muuten lauantai meniki sitten Timillä ollessa.
 Ihmettelin ku mua sattu illal vatsaan ja meinasin oksennella, mut aattelin et eihän tässä mitään, tää menee ohi. No tadaa heräsin tänä aamuna hirveeseen vatsakipuun ja lähinki sitte kotiin jo puol 11 pintaan, ku äiti tuli hakemaan. Nyt kattelen OC:ta, datailen ja toivon et Timi heräilis taas et se vois tulla sitte meille. 8)

Lauantaina tuli vähä surullinen puhelinsoittoki, mut nyt kaikki on suht kunnossa ja mieli ei vois olla parempi! Ajatus huomisesta koulupäiväst kyllä vähän lannistaa... Oon niin ulkopuolinen nykyään, äh. Ei kiinnosta nykyään mennä vaan istumaan halliin ja pyörittelemään peukaloita.

Ensviikko on muutenkin jotenki... turha. Muuten varmaa viikko menee taas Timin ja sen / meidän kavereitten kaa. Tiistaina nään Neaa, mutta siihen seki jää. Hmm, toivoisin et viikonlopusta tulis ees vähän jännittävä, mut eiköhän seki oo pelkkä rutiiniviikonloppu. No, siihen on vielä 6 päivää, et voisinha tässä jotaki kivaa keksiä. :--) Jos jollaki on ideoita, kertokaa ihmeessä!

Aaah, huomenna luultavasti odottaa Kiinalainen ravintola koulun jälkee, onko mitään parempaa? :-) Answer: NÖY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti