21. syyskuuta 2011

Odotan


Viikonloppua! Perjantaina pääsen koulusta jo 11, josta matkaan T:lle vara-avaimen ja kimpsujeni kanssa, koska se pääsee töistä vasta pari tuntia mun jälkeen. Muuten meillä ei ookaan perjantaille muita suunnitelmia, mutta eiköhän siitäkin ihan kiva päivä tule! (--: Lauantaina me lapsitaan Marikalle tyhjään kämppään viettämään iltaa miun vanhan poppoon kerta, eli Nean, Marikan, Jennin, sen poikaystävän ja T:n kanssa. Siellä tulee sitten varmaankin syötyä taas tosi hyvin, naurettua, katteltua leffoja, sekoiltua, juoruilten ja leikaten miun hiuksia! Voi niitä poikia, niille taitaa tulla tylsä päivä hihi! Mutta mitäs T ehdotti, että vietetään lauantai miun kavereitten kanssa, phihih! Ja mulla on tälläkin hetkellä jo kamera lataamassa viikonloppua varten, toivottavasti tulis hyvä kuvasaldo.




Joulua! Vaikka en oo koskaan ennen pitäny joulusta, mutta nyt kun tiiän et tästä joulusta tulee ihan erilainen, ootan tosi innolla! Sitä tunnelmaa, valkeaa joulua, lahjoja (... :D) ja joululomaa! Tän joulun suunnitelmiin kuuluu herätä kotoota, vaihtaa parit sanat vanhempien kanssa, jatkaa matkaa T:lle, tavata sen sukulaisia ja sen semmosia ja viettää siellä koko joulu ja jäädä yöksi. Ja niillä kun on ihan erilainen christmas kun meillä, niin jännä nähä toisenlaisiakin perinteitä. Oon keksiny jo parille tosi hyvät joululahjat, ainoo haitta vaan on se rahapuoli.. Pitäis jollakin max 50 eurolla ostaa noin kuudelle ihmiselle joululahjat, totaaaaa... Pitää vissiin käydä mummoje ryöstämässä tai jotain, että kukkaroon tulis vähän rahhoota tota joulua varten.




Uutta vuotta ootan nyt erityisen innokkaana! Ilotulitteita, tunnelmaa, ihmisiä, kylmyyttä, lunta, taivaalla roiskuvia eri värejä, uudenvuoden suudelma (ekaa kertaa miun elämässä! Missähän lie oon aina ollu uv:na..) ja ennen kaikkea sitä, että sitten voi jättää taas tän vuoden taakse ja alottaa tyhjältä pöydältä. Tosin aika kökköä, et jo 2. päivä alkaa koulut... Kuka idiootti niin on päättänyt!? Eihän siinä oo mitään järkeä, kun porukka tulee kouluun darrassa, kännissä tai ei tuu ollenkaan. 




Kesäloma 2012 tule jo! Miss u so much summer. Tarkenemista topilla ja shortseilla, joka yö pihalla, ei kiirettä nukkumaan saatika herätyskello ei herätä, ei oo kiire mihinkään, tutustuu uusiin ihmisiin, on niin vapaa olo ettei mitään rajaa, parhaita ystäviä, uimista, saunomista, mökkeilyä, grillaamista... Kaipaan niin paljon sitä, mitä kaikkee kesällä voikaan tehä! Vaikka vihaankin ampiaisia ja hyttysiä kokoajan pistelemässä, tällä hetkellä kaipaan sitä niiiin paljon. Se oli sentäs sen merkki, että elämää oli - toisin kun nyt syksyllä kun kokoajan sataa tai talvella kun on pakkasta. Kesällä kaikki ihmiset on ulkona, syksyisin ja talvisin kaikki kotona. Ärrh, enää 9 kuukautta...




Heinäkuun 16 päivä, vuosi 2012. Kesäloma on yli puolessa välissä, kun mun kakkuun iskeytyy 18 kynttilää, ajokortti käteen ja voin ite lampsia kauppaan ostamaa tupakkaa! Sitä kiesimisen määrää, sitä tupakkaan kuluvaa rahaa, niitä synttärijuhlia, sitä kaikkea... Harmaat hiukset, täysi-ikäisyys ja laillinen vapaus, wuuhuu! Harmaat hiukset voi sentään aina värjätä, täysi-ikäisyys ja vapaus meinaa rellestämistä ja tää tyttö on happy. Tosi kiva kylläkin, et heti vuoden alussa kaverit alkaa täyttää 18-vuotta ja sitten mua nakertaa ja pahasti...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti