28. tammikuuta 2012

I love saturdays and action

Tää lauantai alko ihan suht normaalisti. Nea tuli meille, väsättiin pari kakkua, veli varasti multa osan mun arvokkaast kakkupalasta, mä jopa vatkasin kermavaahdon (kaikille tiedoks, en osaa tehä _mitään_ kokkausjuttuja, en osaa laittaa ees uunii päälle! Joten aikamoinen veto multa toi vatkaus). Tajuttoman hyvää, ei siinä mitään! Myöhemmi tilattiin viel pizzaa hehe, läskejä kun ollaan. ;D


Sitte mentiinki ulos ja sain toisen kakun mun naamalle. Kiitos tästä Nea, mäki sua! En nähny vasemmal silmäl mitää, mun koko naama oli ihan kermavaahdossa, pihal oli kakkupohjan riepaleita, meinasin oksentaa siit kermavaahdon hajusta ja sit kostinki pienesti Nealle heittämällä sen päälle kermavaahtoja mun naamast. Hetken pääst mentii sisälle ja aiemmast kakust oli jääny vähän jäljelle, joten heitin ne sen naamaan, MUAHAHAA! Se kermavaahto hais ihan kauheelle, siis _kauheelle_, ja ku menin pesee sitä pois mun naamasta, oksensin kolme kertaa hehehe ;-DD Miten nii herkkä vatsa... Suihkuski piti käydä uudestaa, koska hiuksetki hais sille. En syö pitkää aikaa kermavaahtoo, se on varmaa!

  Meikit vähä levis, hehehe.. Olin tosi kaunis, naapureil oli naurun aihe!

 Ihan hauskoja kuviahan siitä tuli, kuume nous entisestää ku hilluin tuol kauhees pakkases aika kauan, kuvasaldoo tuli noin 200 kuvaa ja kunnon naurut! Krista tuli meille myös illemmalla, josta lähettiin kaverin pippaloihin. Sielt jatkettiin matkaa ABC:lle, kavereita moikkaamaan, hakemassa Timi kyytiin, takas pippaloihin ja sitte tultiinki meille Timtsun kaa. :) Nyt katotaan Funny People leffaa ja lopettelen tän postauksen, jotta pääsen iteki keskittymään tohon. Tsaauu!

11 kommenttia:

  1. voi vittu te ootte TYHMIÄ XDDDDDD mut kivat naurut ainaki ehehe

    VastaaPoista
  2. Hahahahah kiitti Omppu!:-DD Älä vaa, meki naurettii iha hulluna ton koko ajan, hehee.. :DDD Mahtava päivä ;)

    VastaaPoista
  3. Näyttää hauskalta, haluisin iteki tehä noin! :D Mahtavan kuulone lauantai.

    VastaaPoista
  4. Haha kiitos :-D Ja olihan se kyl tosi kiva lauantai. :)

    VastaaPoista
  5. Hauska ja kiva blogi sulla, aika vauhdikas päivä : DD


    www.getnailedlove.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. tosi kiva blogi ja naurahdin kuville :DD
    i-myownwayoflife.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. :--D ihania kuvia ! (:

    http://thecupboard-sofia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Ihana banneri ja hauskoi noi kuvat! (:

    VastaaPoista
  9. Kiitokset kaikille! :)

    VastaaPoista
  10. haha hauskoi kuvia :)

    VastaaPoista